5 populære kredittkort som gir deg flybonus

I dag er det stor konkurranse om flyreisene og dette sees blant annet på de mange bonusprogrammer, som har kommet til. Det har blitt populært å få bonuspoeng fra flyselskapene og gjerne så mange som mulig. På den måten kan en få rimeligere eller gratis flybilletter til en liten ferie eller jobbreise. Derfor er det også naturlig at det finnes kredittkort, som gir deg sjansen til å spare opp slike bonuspoeng. Vi har sett på noen av disse og beskrevet hvordan det fungerer hos fem populære kredittkort, som nettopp tilbyr flybonus. Kortene er beskrevet i vilkårlig rekkefølge.

Få billigere fly med kredittkort.


SAS American Express 


Første kort ut, er SAS American Express. Dette kortet skiller seg litt ut i forhold til mange andre kredittkort. Dels har de tre ulike kort en kan søke om og dels er det at det meste av bonusen en får med kortet, er rettet mot SAS sitt Eurobonusprogram. Til å begynne med, får du 3000 bonuspoeng som velkomst, når du bestiller et SAS American Express Classic. Og bruker du kortet til daglig, da får du ekstrapoeng på alt du kjøper. Du får 10 ekstrapoeng for hver kr. 100,- du bruker i butikken. Dette gjelder uansett om du kjøper frukt og grønt i butikken eller en ny seng til hytta. Dette kan bli en del ekstrapoeng i løpet av et år og dermed billige flybilletter. 

Bank Norwegian Visa 


Enda et kort som er direkte rettet mot oppsparing av poeng og tilgang til rimeligere eller gratis flybilletter. Hos Norwegian er det CashPoints som gjelder. Når du har spart opp en del av disse, kan du bruke dem til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Med et Bank Norwegian Visa vil du spare opp CashPoints ved å bruke kortet til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Du opptjener 5% av billettprisen (uten skatter og avgifter), ved lavpris billetter og 20% av kjøpsprisen på flexbilletter. I tillegg får du 1% cashback på alle andre kjøp du foretar med kortet. Dette blir også satt inn på din CashPoints konto. Du finner mer informasjon om cashback på www.kredittkortinfo.no/cashback.

Flexi Visa 


Dette kredittkortet er utstedt av Santander Bank. Du får derfor tilgang til Santander Bank sine fordeler. En av de mer spesielle fordelene, er at du selv kan velge hvor du skal få bonus fra. Du får 4% i bonus på alt du handler innen ulike kategorier. Og den ene kategorien er flyreiser. Her kan du da bestille flyreiser akkurat der du vil og få 4% i bonus. Denne bonusen betales direkte tilbake til kontoen din hos Flexi Visa. Den oppsparte bonusen kan du da bruke på andre kjøp eller som tilskudd til nye reiser. Det eneste kravet er at du betaler med ditt Flexi Visa kort. 

Få flybonus når du bruker kredittkort til å betale for flybilletter.


Diners Club 


Dette kredittkortet tilhører den litt mer eksklusive kategorien. Ett er at kortet i prinsippet ikke har noen kredittgrense og dermed er velegnet for dem som reiser mye. Noe annet er at du får tilgang til over 500 flyplasslounger verden over, igjen en stor fordel for de som er en del på reisefot. Kortet, som kombineres med SAS Eurobonus, gir deg også ekstra Eurobonus når du bruker kortet. For hver hundredelapp du bruker, får du 15 ekstrapoeng. Om du bruker kortet en del i hverdagen, kan det fort bli mange bonuspoeng, som igjen kan brukes på ferier, hotellopphold eller leie av bil. Du finner en mer detaljert omtale av dette kortet på www.kredittkortinfo.no/.

SAS American Express Premium 


Dette kortet gir deg alle de samme fordelene, som du får med SAS American Express Classic kortet. Her lønner det seg i enda større grad å bruke kortet så mye som mulig, da du opptjener 15 ekstrapoeng, for hver kr. 100,- du bruker i butikken. Og fortsatt spiller det ingen rolle hvilken butikk en handler i. Og får du dette Premium kortet, blir din velkomstbonus dobbelt så stor, nemlig 6000 ekstrapoeng. Eneste ulempen med dette kortet, er at du må betale en årsavgift på kr. 1200,-. Men sett opp mot en rekke av fordelene, lønner det seg om en reiser mye og bruker kortet ofte.

Comments

  1. Roulette Wheel - LuckyClub
    Roulette Wheel is an exciting and simple wheel slot game where players can make a Roulette Wheel has luckyclub a progressive layout in every way. Rating: 5 · ‎11 votes

    ReplyDelete

Post a Comment